Consiliere si orientare in cariera

Integrarea pe piata muncii si descoperirea unui loc de munca care sa ne motiveze si sa ne implineasca necesita un proces personal, liber si este rezultatul unei deliberari responsabile tinand cont pe de o parte de ceea ce imi place sa fac, ceea ce stiu sa fac, ce asteptari am de la un loc de munca si cum as putea sa imi valorific aptitudinile si, pe de alta parte realitatea sociala si economica, noile tendinte pe piata muncii.

selectia resurselor umane
 

Pentru a te autodescoperi, dezvolta personal si profesional, poti contacta unul dintre consilierii nostri la adresa de mail: consiliere@traininguri-consultanta.ro

Cauti un loc de munca ?

Poti depune CV-ul tau in format Europass (sa contina poza, domenii de interes, motivatia alegerii postului/posturilor). Specialistii nostri te vor contacta in vederea angajarii.

Dezvoltare profesionala

Dezvoltarea personala presupune autocunoasterea, descoperirea punctelor slabe si punctelor forte si gestionarea acestora, identificarea obiectivelor personale si capacitatea de a te ajuta sa le atingi/implinesti.

In viata, pe traseul personal si profesional intervin mai multi factori care ne influenteaza modul de a gandi, de a reactiona in anumite situatii, de a interactiona cu oamenii, suntem intr-o continua adaptare. Printre acesti factori se numara experientele pe care le-am trait, oamenii pe care i-am intalnit, emotiile pe care le-am simtit, situatiile nepravazute cu care ne-am confruntat si modalitatile de a reactiona. Toate acestea isi pun amprenta pe traseul nostru profesional si personal. Din fiecare experienta am invatat ceva! Depinde doar de noi cum folosim acest lucru in avantajul nostru.

Dezvoltarea personala nu trebuie sa se realizeze neaparat individual. Dimpotriva, feedback-ul primit din partea colegilor, prietenilor si/sau mentorilor va vor ajuta mai bine sa intelegeti punctele forte si punctele slabe, sa folositi punctele slabe in favoarea dumneavoastra si sa le transformati in puncte tari; sa va identificati limitele si de ce nu, sa incercati sa va depasiti limitele. Daca serviciile si trainingurile noatre reprezinta un domeniu de interes, nu ezitati sa ne contactati in vederea inscrierii la programele noastre de dezvoltare.

© 2014 Traininguri si Consultanta